Volgende productie:

 

"WANDA’S BONTE WAS"

Van Pol Anrys / Regie Danny Dermul

 

Wanda is een jonge vrouw met een bewogen verleden die een gevangenisstraf uitzit. Ze krijgt nu een laatste kans om vroeger vrij te komen. De voorwaarde om definitief vrij te komen, is dat ze een job heeft die ze minstens een maand lang behoudt, een vaste verblijfplaats heeft én dat ze die maand ook onberispelijk door het leven gaat.

Wanda gaat aan de slag bij haar tante in een verouderde wasserette die op sterven na dood is en vóór het einde van de maand zijn deuren dreigt te sluiten. Als na een paar dagen een aantal personen uit haar niet onbesproken verleden verschijnen, is het hek helemaal van de dam en dreigt Wanda binnen de kortste keren terug achter de tralies te vliegen.

Wanda is echter geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en is vastbesloten om haar laatste kans om definitief vrij te komen met beide handen te grijpen.

Ze probeert op haar manier de wasserette te “pimpen” en tracht van haar problemen uit het verleden af te geraken.

In een omgeving vol wasmachines, strijkijzers, wasgoed, waspoeder, water en schuim leidt dit onvermijdelijk tot knotsgekke en hilarische situaties en een regelrechte aanval op uw lachspieren!

 

 

UitInBeerse                        download

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account