Toneelvoorstelling Extra Hulp op de Eerste Hulp

Dit komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van Medisch Centrum Vlimmeren. Dokter Jansen heeft euromillions gewonnen en zal over enkele dagen stoppen met werken. Eerst moet hij nog wel zijn opvolger inwerken. Dan komt Jan Van Dyck, een uitzendkracht van het interim-kantoor. Hij kreeg een job aangeboden nadat directeur Van der Wal zijn poetsvrouw had ontslagen. U kan het vervolg al raden ... In elk geval leidt alles tot bizarre situaties. Waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er allemaal langs in het ziekenhuis. Zo is er oa. Maria Versmissen, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben en komt Hélène Boon langs om een goede partij te vinden. Ook komt André Van Laer langs. Die heeft zijn duim bezeerd, maar is dat de enige reden waarvoor hij langskomt?
Gelukkig beschikt het ziekenhuis over het kordate hoofd van de verpleging Hilda en verpleegster Ann. Maar of die de boel nog kunnen redden?

Extra Hulp op de Eerste Hulp is een dolkomische klucht van Henk Roede in een regie van Wim Loots die van de ene dolle situatie in de andere over gaat. Van het begin tot het einde zat deze klucht vol grappen.

Acteurs

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account